Bijdragen aan George Boutelje

Wat wilt u bijdragen?

Herdenk George Boutelje

George Boutelje

Amsterdam, – Midden-Europa,

Bereikte de leeftijd van 50 jaar

Beroep: Reiziger

Foto’s

Verhalen

Over George Boutelje

George Boutelje was op 6 juni in kamp Westerbork aangekomen en ondergebracht in barak 66, een van de strafbarakken. Hij is 31 juli 1944 samen met zijn zoon Robbert gedeporteerd naar Theresienstadt. Van daaruit zijn beiden op 28 september 1944 doorgevoerd naar Auschwitz. George is samen met Robbert op 28 februari 1945 omgekomen.
Toevoeging van een bezoeker van de website

Lees meer

Lees meer

George Boutelje

George is een zoon van Israël Boutelje en Dientje Boas. Hij trouwde 27 mei 1920 met Vrouwtje Cauveren (23 jaar), dochter van Samson Cauveren en Henriette Saphier.

Bron wiewaswie.nl (huwelijk George Boutelje)

Lees meer

Gezin George Boutelje

Van dit gezin is ook een JOKOS-dossier (nummer 8586) aanwezig op het Gemeentearchief van Amsterdam. Voor inzage is toestemming nodig van de stichting Joods Maatschappelijk Werk.

Lees meer

George Boutelje

George Boutelje werd geboren op 13 juni 1894. Hij trouwde met Vrouwtje Cauveren die in Amsterdam was geboren op 24 september 1896. Het paar woonde aan de Rijnstraat 129 twee hoog in Amsterdam. George Boutelje was vertegenwoordiger van beroep. Op 4 oktober 1924 kreeg het echtpaar een zoon genaamd Robbert. Hij werd op 6 juni 1944 in kamp Westerbork ondergebracht in een van de strafbarakken. Hij is o…

Lees meer

George Boutelje

Over George Boutelje is een zogenaamd Westerborkportret geschreven, zie: George Boutelje - Westerbork Portretten

Lees meer

Adres & bewoners

Familie

Overige familie

(Nog) geen overige familieleden bekend